Ben je werkzoekend?
Ben je werkgever?
Werknemer in de kijker
James is 44 jaar en werkt als vrijwilliger bij BelAkker. Hij werd geboren in Sint-Agatha-Berchem en woont nog even in Koekelberg. Binnenkort verhuist hij naar Molenbeek, niet ver van Groot Eiland. In zijn vrije tijd doet hij kitesurf, mountainbike en basket. Hij wordt blij van nieuwe ontmoetingen en hij deelt graag momenten met mensen die dezelfde passies hebben als hij. Hij komt ook graag werken bij CourJette, voor het bewuste contact met de aarde en de natuurelementen.

Zee of bergen? Zee in de zomer, bergen in de winter. De laatste tijd ga ik ook graag mountainbiken in de bergen in de zomer
Je favoriete serie? Breaking Bad
Je lievelingseten? Ik ben flexitariƫr maar ik eet graag vis
Wat neem je zeker mee naar een onbewoond eiland? Water, vuur en instructeur Tine om het veld te bewerken
Wat is de beste muziek? Ik sta open maar hou vooral van geƫngageerde rap
Met wie wil je ooit op date? Met Laetitia Casta
Waar ben je fier op? Op mijn origine: ik ben een interessante mengeling tussen Brugge en Agrigento
Naar wie kijk je op? Mijn psychiater
Wat is je favoriete seizoen? Lente!
Kijken of spelen? Spelen, ik heb zelfs geen TV
Doen of denken? Denken voor ik iets doe

 
Over jobcoaching

Ben je op zoek naar een zinvolle job? Atelier Groot Eiland biedt verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je interesses en je persoonlijke situatie. Je kunt bij ons een opleiding volgen en werkervaring opdoen in de horeca of in de schrijnwerkerij. Als vrijwilliger vind je bij ons een zinvolle activiteit in arbeidszorg: de moestuin, de tearoom, het creatief atelier of de patisseriekeuken zijn dan de plaats waar je je talenten en interesses kunt ontplooien.