Ben je werkzoekend?
Ben je werkgever?
Werknemer in de kijker
Kathy is 57 jaar en werkt als onderhouds
technieker bij Groot Eiland. Zij werd geboren in Brussel en woont in Denderleeuw . In haar vrije tijd houd ze zich bezig met haar dieren en haar familie. Wat haar blij maakt is haar familie en haar dieren gezond te zien. Zij komt ook graag werken bij Groot Eiland, Door de goeie sfeer en de collega’s. Groot Eiland is zoals een tweede familie voor Kathy

Zee of bergen? Zee, omdat je daar kan zwemmen. De bergen zijn wel mooi maar ze houdt niet van skiën en van de kou.
Je favoriete serie of film? Ik zou geen favoriete film of serie kunnen kiezen. Ik hou van veel verschillende genres. Ik hou van trillers, actie en comedy. De enige genre waarvan ik niet van hou is horror.
Je lievelingseten? Mosselen met frietjes.
Wat neem je zeker mee naar een onbewoond eiland? Ik zou mijn dochter, mijn moeder, mijn katten, mijn honden en mijn beste vriend mee nemen.
Wat is de beste muziek? Ik hou van alles wat pop en disco is. Mijn favoriete muziekgroep is Tokio Hotel. Ik ben bijna naar al hun concerten geweest.
Met wie wil je ooit op date? Met Bill van Tokio Hotel, Jason Statham en Roch Voisine.
Waar ben je fier op? Op mijn dochter.
Naar wie kijk je op? Mijn moeder.
Wat is je favoriete seizoen? Zomer.
Doen of denken? Voor je iets doet moet je nadenken. Haast en spoed is zelden goed.
Over jobcoaching

Ben je op zoek naar een zinvolle job? Groot Eiland biedt verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je interesses en je persoonlijke situatie. Je kunt bij ons een opleiding volgen en werkervaring opdoen in de horeca of in de schrijnwerkerij. Als vrijwilliger vind je bij ons een zinvolle activiteit in arbeidszorg: de moestuin, de tearoom, het creatief atelier of de patisseriekeuken zijn dan de plaats waar je je talenten en interesses kunt ontplooien.